Voor vragen en inlichtingen:

Info@
Veteranencafe
Alleman.nl

Links

Stichting Regionale Veteranendag Noord-west Veluwe

De Stichting heeft tot doel het bevorderen van de maatschappelijke erkenning en waardering voor veteranen door de samenleving en het verstevigen van de intermenselijke relaties tussen veteranen onderling.

Veteranen Platform

De belangenbehartiger van de Nederlandse veteranen stelt i.o.m. Het Ministerie van Defensie het veteranenbeleid op.

Veteranen Mail

De Veteranendag Nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken en heet nu 'Veteranen Mail'. Ieder kwartaal stuurt het Nationaal Comité Veteranendag je een selectie van de interessantste verhalen, nieuws en actualiteiten over veteranen en Veteranendag.

De Stichting Veteraneninstituut

Het Veteraneninstituut is er om de samenwerking te bevorderen tussen alle partijen die betrokken zijn bij de zorg en het beleid voor veteranen.

De Indische Harderwijkers

Tussen de jaren 1949 en 1965 kwamen er duizenden Indische Nederlanders uit het voormalige Nederlands-Indië naar Nederland.

Welkom op de portal van Hulp voor Helden

Enkele duizenden Nederlandse veteranen kampen dagelijks met ernstige gevolgen van hun uitzending, waaronder PTSS.

Hartelijk welkom op de site van het Nederlands Artillerie Museum

Het Nederlands Artillerie Museum geeft een treffend beeld van de geschiedenis van het Wapen St. Barbarader Artillerie.

Veteranen verhalen uit de NW-Veluwe.nl

Deze website bevat verhalen en belevenissen van zowel veteranen uit WOII, onder oorlogsomstandigheden, alsmede van veteranen die bijgedragen hebben aan missies in het kader van Vredesoperaties bij de handhaving van vrede en veiligheid op vele plaatsen in de wereld.

Stichting Pasar Malam Harderwijk

Wij heten u van harte welkom op de Pasar Malam Harderwijk in het weekend van 16 & 17 oktober 2022. Weet u dat Harderwijk al een lange Indische historie heeft! Al vanaf het jaar 1814 vertrokken vanuit Harderwijk 'kolonialen' naar het toenmalige Nederlands-Indië.